I was BORN to do this!

Van kinds af aan was ik gefascineerd door baby's, kinderen en alles wat ermee te maken had. Toen ik aan het einde van mijn 6de middelbaar een opleiding moest kiezen, was de keuze dan ook snel gemaakt. 3 jaar later, in 2013 studeerde ik af als vroedvrouw!

 

Aansluitend hierop volgde ik een tweejarige opleiding aan de Universiteit in Gent. In 2015 behaalde ik mijn diploma van Master in de verpleeg-en vroedkunde.

Ik was gedreven en wou zo snel mogelijk aan de slag gaan als vroedvrouw. Echter heb ik mijn passie even op "on hold" moeten zetten en heb ik 2 jaar gewerkt als operatieverpleegkundige in het O.L.V. Ziekenhuis in Aalst.

Ondanks ik deze job met hart en ziel deed, lag mijn hart nog steeds bij "het vroedvrouw zijn".Toen de kans zich voordeed om te starten als zelfstandige vroedvrouw, heb ik deze dan ook met beide handen gegrepen! In de zomer van 2017 startte ik als zelfstandige vroedvrouw bij het team 'Pas Thuis'. Samen met 3 fantastische collega's staan wij 7 dagen op 7 klaar voor onze patiënten!

 

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze carrièreswitch en vind het ontzettend fijn om iedere dag opnieuw klaar te staan voor de gezinnen. Hen een luisterend oor bieden, ondersteunen en begeleiden op hun pad is mijn doel!

Na mij enkele jaren vooral op postnatale zorgverlening te focussen, vond ik dat het tijd werd om mijn zorgaanbod uit te breiden. De Gezondheidspraktijk te Wetteren en het Gezondheidshuis te Lede boden mij hiervoor de ideale mogelijkheden. Vanaf nu kunnen jullie ook voor preconceptionele en prenatale consultaties bij mij terecht.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now